Ex. namn, tele, adress
Ex. reklam, bygg
select
Sysselsatta
select
Sök på svensk näringslivsindex
Tillbaka till listan

Företagarfrukost oktober - Tillsammans för ett starkt företagsklimat!

  • Tidpunkt: 2022-10-04 07:30 - 09:00
  • Plats: Surahammars Folkets Hus, Köpmangatan 26
  • Kontaktperson: Maria Granberg
  • Kontakt e-post:  
  • Lägg till i kalender: Ladda hem fil »

Information

Varmt välkommen på Företagarfrukost - mötesplatsen för företag och företagsamma i Surahammars kommun. Inspireras, dela med dig av dina erfarenheter och knyt kontakter för tillväxt. 

Frukosten står framdukad från kl. 7:30 och programmet drar igång kl. 8:00. Anmäl eventuell specialkost i rutan "Övrigt".

Program - Tillsammans för ett starkt företagsklimat!
Ett starkt näringsliv med framgångsrika företag är en förutsättning för kommunens utveckling. Företagandet har stor betydelse för både ökad sysselsättning och ekonomisk tillväxt som bidrar till vår gemensamma välfärd. Här i Surahammars kommun ska det vara lätt att driva företag och då behöver vi tillsammans bygga ett riktigt starkt företagsklimat. Vad är viktigt för dig som företagare? Kom och gör din röst hörd på vår företagarfrukost den 4 oktober! 


Så säger företagarna i Surahammars kommun
Kristin Lahed, regionchef Svenskt Näringsliv
Varje år mäter Svenskt Näringsliv drygt 30 000 svenska företags upplevelser av att driva företag i sina respektive kommuner. Svaren från enkäten ger en bild av hur företagsklimatet uppfattas av företagen. Kristin Lahed, regionchef från Svenskt Näringsliv presenterar resultatet för Surahammar i den senaste enkätundersökningen.

Vad tycker du? 
Vi diskuterar hur vi tillsammans stärker vårt lokala företagsklimat. Ta chansen att framföra dina tankar och idéer på hur vi säkerställer att Surahammars kommun är en riktigt bra plats för växande och konkurrenskraftiga företag.

1-minutaren 
Har ditt företag något nytt på gång? Ta chansen att pitcha din affärsidé eller dela mig dig av tips, nyheter eller inspiration. Du kanske driver ett nyetablerat företag eller vill utveckla din verksamhet med nya samarbetspartners? Inget ämne är för stort eller litet. Säg till i samband med din anmälan om du vill köra en 1-minutare - det är först till kvarn som gäller.

Anmälningsformulär

Skicka

Jag samtycker till att mina uppgifter sparas för framtida kontakt. Uppgifterna lagras i tjänsten Business System som används av kommunen.
Läs mer om hur tjänsten Business hanterar uppgifterna här.