Ex. namn, tele, adress
Ex. reklam, bygg
select
Sysselsatta
select
Sök på svensk näringslivsindex
Tillbaka till listan

Företagarlunch - Tema samverkan skola-näringsliv!

  • Tidpunkt: 2019-09-03 12:00
  • Plats: Schenströmska herrgården
  • Kontaktperson: Therese Kihlander
  • Kontakt e-post:  
  • Lägg till i kalender: Ladda hem fil »

Information

Varmt välkommen till vår företagarlunch den 3 september!

Denna gång kommer temat att vara samverkan mellan skola och näringsliv, och kommunens Studie- och yrkesvägledare Anneli Hammare kommer vara med och berätta om hur man arbetar vid Hammarskolan för att öka samverkan. Utöver det kommer vi delge vad som är på gång i kommunen och givetvis finnas tillgängliga för frågor. Verksamheten som står för maten kommer givetvis också att berätta kort om sin verksamhet och vad som är på gång just nu.

Luncherna sker på egen bekostnad, och är ett forum för dialog mellan kommun, företag och företagsfrämjande organisationer. Forumet är inte en politisk arena, och syftet är en förbättrad dialog med vårt lokala näringsliv. Vi tror helt klart att de bästa idéerna för ett förbättrat företagsklimat finns hos just våra företagare.

Vi vill göra dig uppmärksam på att anmälan finns till för att vi ska kunna planera lunchen tillsammans med verksamheten som lagar maten. Av den anledningen ber vi dig återkoppla om du skulle få förhinder. Sista dagen för anmälan till denna lunch är den 27 augusti! Varje lunch kommer vara på olika verksamheter runt omkring i kommunen, och luncherna framöver är planerade till den 1 oktober, 5 november och 3 december.

 Varmt välkommen med din anmälan nedan!

Anmälningsformulär

Skicka