Ex. namn, tele, adress
Ex. reklam, bygg
select
Sysselsatta
select
Sök på svensk näringslivsindex
Tillbaka till listan

Vardagslivsmässan

  • Tidpunkt: 2022-10-01 12:00 - 16:00
  • Plats: Mässområde på Forshaga lärcenter
  • Kontaktperson: Selma Hodzic
  • Kontakt e-post:  
  • Lägg till i kalender: Ladda hem fil »

Information

Anmäl dig som utställare till Vardagsliv 2022

 

Vardagsliv är tillbaka - mässan där vi som bor, lever och verkar i Forshaga kommun står i centrum. Presentera din verksamhet och möt andra likasinnade, nya kunder, fler medlemmar och andra nyfikna besökare.

 

Du som företagare, förening eller organisation är varmt välkommen att kostnadsfritt visa upp din verksamhet på mässområdet i och omkring Forshaga lärcenter. Det finns möjlighet att delta med monter, aktivitet eller på annat vis som passar just din verksamhet. Tillsammans visar vi upp allt vår gemensamma plats har att erbjuda!

Praktisk information

Mässan äger rum lördagen den 1 oktober 2022 klockan 12-16. Vi återkommer med mer praktisk information kring tider för monterbygge, placering, marknadsföring med mera längre fram i planeringen.

Mässområde på Forshaga lärcenter

Platsen för årets mässa är Forshaga lärcenter. Här finns flera olika lokaler som kommer att nyttjas som mässområde bland annat torget och sporthallen. Vi kommer också nyttja området runt byggnaden.

Boka plats på Vardagsliv 2022

För att delta på mässan ska du anmäla dig och din verksamhet genom att fylla i dina uppgifter nedan, senast den 31 augusti.

Anmäl dig här: Anmäl dig som utställare till Vardagsliv 2022 - Forshaga