Branschforum IT & Digitalisering

  • Tidpunkt: 2023-09-14 11:30 - 2023-08-31 16:00
  • Plats: Elixir, Näringslivets Hus Nyköping
  • Kontaktperson: Helene Andersson
  • Kontakt e-post:  
  • Lägg till i kalender: Ladda hem fil »

Information

Varmt välkommen på Regional Branschträff IT & Digitalisering!

Region Sörmland i samverkan med Nyköpings kommun och Arbetsförmedlingen vill härmed bjuda in dig till den Regionala Branschträffen för IT och Digitalisering, som äger rum den 14 sept 2023 i Nyköping. Träffen är en arena för dialog mellan offentlig sektor, näringsliv och utbildning avseende kompetensförsörjningen inom branschen. Målet är att identifiera fokusområden och lösningar för kompetensbristen i länet.

Under dagen kommer vi presentera statistiska analyser och trender, utbildningskartläggningar gällande utbildningsutbudet samt innovativa insatser och projekt som redan idag arbetar för att få fler barn och unga att öka sitt teknikintresse. Träffen kommer vara mycket givande för alla inblandade och därför dokumenteras tillfället. Resultatet blir en branschrapport som sen ligger till grund för regionens kompetensbehov inom exempelvis gymnasiedimensionering och YH-utbildningar.

Läs mer om Branschforum här.

Tillfället bjuder på lunch, fika och kaffe.

Vi ser fram emot att få din anmälan senast den 31 aug 2023.

Varmt välkomna!
Anmälningsformulär


Skicka

Jag samtycker till att mina uppgifter sparas för framtida kontakt. Uppgifterna lagras i tjänsten Business System som används av kommunen.
Läs mer om hur tjänsten Business hanterar uppgifterna här.